Taxatie in Arnhem

Wilt u weten wat uw woning, in regio Arnhem en omgeving, waard is? Heeft u een huis of appartement op het oog, dat u wilt kopen, verkopen of herfinancieren? Huub Loeffen Makelaardij kan voor u een taxatie uitvoeren, dus laat deze kans niet liggen.

Het bepalen van de marktwaarde is 100% maatwerk, want elke woning is uniek. U moet denken aan omgevingsfactoren, technische kennis en objectvergelijkingen, die de waarde kunnen beïnvloeden. Wij hebben de ervaring en kennis om een nauwgezette taxatie in Arnhem, en omstreken, voor u uit te voeren. We baseren de waardebepaling op onze ervaringen en op basis van kadastraal onderzoek, zodat we uw onroerend goed secuur kunnen beoordelen.

Wat is een taxatie?

Een taxatie is een objectieve waardebepaling van uw pand. Meestal wordt deze beoordeling uitgevoerd bij aankoop van een woning, zodat er een hypothecaire geldlening kan worden verkregen. De financiële instelling ontvangt van Huub Loeffen Makelaardij een taxatierapport, zodat er beoordeeld kan worden of een hypothecaire lening verantwoord is. Wij hanteren een scherp tarief voor onze expertise. U kunt het taxatierapport gebruiken voor:
● oversluiting van een hypotheek;
● het verhogen van uw hypotheek, zoals u kunt verbouwen of uitbreiden;
● verdelen van bezittingen in geval van een echtscheiding;
● het bepalen van de herbouwwaarde;
● bepalen van de waarde van de bezittingen voor de fiscus, indien u successierechten belastingaangifte dient in te dienen;
● in beroep gaan tegen een nieuwe WOZ-waarde.

De kosten van deze taxatie in Arnhem, en omstreken, voor aankoop van een woning zijn fiscaal aftrekbaar.  

Aangesloten bij het NWWI

Huub Loeffen Makelaardij taxeert binnen 20 km van het kantoor in Rozendaal. De taxaties worden uitgevoerd door een erkende Register Makelaar Taxateur, ook wel RMT. We zijn dan ook aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), de Stichting Vastgoed Cert en het NRvT-register om onze professionaliteit te waarborgen.

Vrijblijvende waardebepaling

Heeft u verhuisplannen en bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw huidige woning in omgeving Arnhem, Rheden, Velp en Rozendaal? Vraag bij Huub Loeffen een vrijblijvende waardebepaling aan. Wij komen kosteloos bij u op bezoek en geven u een betrouwbare inschatting van de waarde van uw woning.

Vraag hieronder via het contactformulier een gratis waardebepaling aan: