beleggingsvastgoed

Bent u op zoek naar beleggingsvastgoed? Dan zit u bij Huub Loeffen Makelaardij goed! Wij kennen de markt en hebben een uitgebreid netwerk met waardevolle contacten. We begeleiden u graag bij de verkoop en aankoop van uw beleggingsvastgoed.

Je kunt beleggen in aandelen of obligaties, maar je kunt je geld ook in iets fysieks stoppen. Het kan lonen om te investeren in stenen, in plaats van je spaargeld bijna renteloos op je rekening te laten staan. Maar waar begin je en waar moet je op letten als je voor het eerst de vastgoedmarkt betreedt?

Op de woningmarkt zijn er genoeg keuzemogelijkheden. Zo kun je kiezen voor eengezinshuurwoningen, studentenkamers, huizen, appartementen, zorgwoningen, vakantiehuizen of seniorenwoningen. Het is wel zaak om de markt voor een specifieke categorie goed te analyseren. Is er wel behoefte aan seniorenwoningen? Hoeveel huur kun je vragen? Welke faciliteiten zijn er in de buurt? Er zijn dus veel factoren om rekening mee te houden bij het investeren in vastgoed, maar het kan een lucratieve manier zijn om meer uit je geld te halen.

Wilt u, geheel vrijblijvend, meer informatie? Bel of app dan direct, zodat wij bij u langs kunnen komen om één en ander te bespreken.